Dropjob.nl

Dropjob is een jong, innovatief en creatief internetbureau. Ons motto ‘Met alleen een mooie website komt u er niet’ staat in al onze websites centraal.

 

Onze diensten:

All-in Website laten maken

Webshops & Maatwerk

Google services

Contact Info
Pinksterbloem 70
Netherlands, Leiderdorp, 2352 AT
info@dropjob.nl
06 122 054 63
Follow Us

Hoe scoort jouw website?

Doe NU de gratis website scan!

Webshop of maatwerk

Van wens naar werkelijkheid

Wil jij een professioneel, kwalitatief, hoogwaardig platform of applicatie laten maken en ontwikkelen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Een goede e-commerce strategie begint bij een goede webshop. Daarom helpen wij jou bij het ontwikkelen van een webwinkel die precies doet wat hij moet doen.

Een professionele WordPress website tegen een betaalbare prijs, met 100% tevredensheidsgarantie, persoonlijk klantcontact én compleet op maat gemaakt.

Alles is mogelijk, in overleg met onze experts

Een webshop die verkoopt

Onze webshops zijn geoptimaliseerd d.m.v. upsells en cross-sells

Account functie op uw website? Zeker mogelijk

Automatisering

Wij weten hoe belangerijk het is voor ondernemers om processen te automatiseren. Hierdoor heb jij tijd voor meer belangrijke zaken. Wij helpen je graag met het automatiseren van je online bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Van Applicaties tot Automatisering

Veel gestelde vragen

Moet ik maandelijkse betalingen doen als ik een webshop laat maken?

Nee! Als u ervoor kiest om door ons uw webshop te laten maken betaald u een eenmaal bedrag om alles op te zetten. Hiernaast betaald u natuurlijk hosting kosten en voor uw domein. U kunt zelf kiezen waar je dit onderbrengt, bij ons of bij een andere partij.

Maken jullie ook webshops die klanten opleveren?

Uiteraard is dit lastig te zeggen omdat het ook aan uw marketing skills ligt, mits u er niet voor kiest om de marketing door ons te laten verzorgen.

Wij zorgen echter er wel voor dat uw webshop geoptimaliseerd is om het bestel proces zo makkelijk mogelijk te maken. Ook zorgen wij dat de webshop is voorzien van upsell en cross-sell mogelijkheden.

Kan ik zelf mijn webshop / website onderhouden?

Al onze websites en webshops worden gemaakt in WordPress, dat is een zeer gebruiksvriendelijk beheer systeem. U kan hierdoor, zonder veel technische kennis, teksten en media op pagina’s plaatsen en/of wijzigen. Mocht u hier geen tijd voor hebben dan kunnen wij dit ook altijd voor u doen!

U kunt ook heel gemakkelijk uw online winkel beheren in WordPress. Producten toevoegen, kortingscodes opstellen en nog veel meer. Wij garanderen dat u dit zelf kan beheren! Mocht u het toch nog ingewikkeld vinden, dan kan er een specialist langskomen die alles live aan u uitlegt!

Wij hebben ook een uitleg video gemaakt waarin wij uitleggen hoe WordPress werkt. Mocht u het na het bekijken van dit filmpje nog steeds niet snappen dan kunnen wij altijd iets regelen, bijvoorbeeld een skype gesprek waarin wij alles live met u doornemen!

Waarin verschilt een maatwerk website van een all-in website

Bij een maatwerk website maken we eerst een design in Photoshop. Hierdoor zal de website totaal ‘custom’ made zijn. Het voordeel hierdoor is dat wij de website precies kunnen focussen op het eind doel. Of dit nou leads genereren is of mensen een gratis e-book laten downloaden. Wij zorgen met een maatwerk website dat de website optimaal is ingericht om bezoekers te converteren.

Verder zit bij een maatwerk website een huisstijl inbegrepen. Mocht je nog geen huisstijl hebben dan zorgen wij dat we een mooi brandbook opstellen waarin de kleuren, lettertypes en andere kleine design details zijn vastgelegd.

Hoe snel is mijn website / webshop klaar?

Aangezien dit wat ingewikkeldere projecten zijn kunnen wij lastig een indicatie hierover geven. De duur van een project is namelijk afhankelijk van veel factoren.

Echter streven wij ernaar om binnen een maand de website of webshop op te leveren

100% tevredenheids garantie

Wij vinden dat elke klant tevreden moet zijn met zijn of haar website, daarom werken wij altijd door tot de klant tevreden is. Om deze reden geven wij een 100% tevredenheidsgarantie!

Ik heb m’n website laten bouwen door Sil van Dropjob. Het is allemaal zeer professioneel en prettig gegaan. Het eindresultaat is naar mijn volle tevredenheid en de aftersale is ook prima in orde - voor wat mij betreft: een aanrader om met Dropjob in zee te gaan!

Hans Meijer Bedrijfseigenaar

De mannen van Dropjob zijn enthousiast, weten waar ze het over hebben en doen wat ze beloven. Leggen de zaken goed uit, vertellen wat ze doen en waarom en het resultaat is er naar. Kortom, ik kan ze aanbevelen.

Manon Vonk Eigenaar Vonkfactor13

DropJob is TOP!!!! Enthousiaste mannen die heel vriendelijk, behulpzaam en creatief te werk gaan. Zeker voor iemand als ik, die niet thuis is in de wereld van websites en logo's. Ik ben heel tevreden.

A.F Knol Bedrijfseigenaar

Prima webshop opgeleverd door Dropjob. Klein enthousiast team dat goed met je meedenkt. Snelle reacties en resultaten. Wij zijn dan ook erg tevreden met het resultaat dat ook wat betreft uitstraling erg goed aansluit bij ons bedrijf.

Kees van Breda Bedrijfseigenaar

arrow down

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Geheel vrijblijvend

Binnen 2 uur reactie van één van onze experts

Gratis meedenken voor oplossingen

Geen maandelijkse kosten

100% tevredenheidsgarantie

Openingstijden

MAANDAG - VRIJDAG: 9:00 - 21:00
WEEKEND: 10:00 - 19:00

Email

Adres

PINKSTERBLOEM 70, LEIDERDORP, 2352 AT

Telefoon