Dropjob.nl

Dropjob is een jong, innovatief en creatief internetbureau. Ons motto ‘Met alleen een mooie website komt u er niet’ staat in al onze websites centraal.

 

Onze diensten:

All-in Website laten maken

Webshops & Maatwerk

Google services

Contact Info
Pinksterbloem 70
Netherlands, Leiderdorp, 2352 AT
info@dropjob.nl
06 122 054 63
Follow Us

Website laten maken Leiden

Winstgevende websites

Wil jij een website laten maken Leiden? Dan ben je aan het goede adres! Bij Dropjob Leiden een website laten maken betekent onderscheidend design met een persoonlijke aanpak.

website laten maken leiden
arrow down

Website laten maken Leiden?

 

Ben jij op zoek naar een webdesigner? Je wilt jouw bedrijf online een boost geven door een winstgevende website te laten maken in Leiden. DropJob Leiden maakt websites met een achtergrond in de online marketing. Hierdoor kunnen we niet alleen oogstrelende websites bouwen maar ook verzorgen wij websites die daadwerkelijk klanten opleveren.

Van bezoeker tot klant

Een specialist van DropJob gaat met jou kijken hoe je jouw bezoekers om kunt zetten naar klanten. Dit doen wij vaak door jouw website om te toveren naar een funnel. Doormiddel van een e-book of een andere “clickbait” zorgen we dat jouw bezoekers hun email achterlaten en zo in jouw funnel komen.

website laten maken leiden

Een winstgevende website laten maken?

Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

arrow down

Gratis inbegrepen bij onze websites:

Gratis inbegrepen bij onze websites:

SEO Basic Pakket

Perfect voor lokale bedrijven om gevonden te worden op google

Stock Foto's

Zelf geen foto's? Geen nood wij hebben genoeg foto's voor een mooie website!

Responsive Website

Voor alle schermen geoptimaliseerd

AVG Proof

Voldoe aan alle Europese privacywetgeving met een AVG proof website

Waarom DropJob?

Geen maandelijkse kosten

Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Gemakkelijk systeem waarmee je zelf aanpassingen kan doen

Binnen 1 week vindbaar voor jouw doelgroep

GRATIS service en onderhoud!

Betalen in 2 termijnen mogelijk, zonder rentes of gedoe

De kosten van deze service? Gewoon een standaard all-in prijs, géén verborgen en géén maandelijkse kosten. Ook zin om vandaag nog van start te gaan? Je kan ons altijd bereiken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Webdesign Leiden

Wil jij een website laten maken Leiden? Dropjob staat 7 dagen in de week klaar bij het helpen van een nieuwe website. Wij ontwikkelen uitsluitend websites anno 2020; gebruiksvriendelijk, goed zichtbaar op mobiel en geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

Wij snappen hoe belangrijk jouw website is. In de meeste gevallen is jouw website het uithangbord van uw bedrijf. Je wil natuurlijk professioneel overkomen en hierdoor moet jouw website ook door een professional gemaakt worden. Om een professionele website laten maken in Leiden  ben je hierdoor bij Dropjob aan het goede adres!

g

100% tevredenheids- garantie

Wij staan 100% achter onze diensten en producten. Dit zie je terug bij onze Google reviews. Hier scoren wij alleen maar 5 sterren. Wij geven daarom een 100% tevredenheidsgarantie!

Ik heb m’n website laten bouwen door Sil van Dropjob. Het is allemaal zeer professioneel en prettig gegaan. Het eindresultaat is naar mijn volle tevredenheid en de aftersale is ook prima in orde - voor wat mij betreft: een aanrader om met Dropjob in zee te gaan!

Hans Meijer Bedrijfseigenaar

De mannen van Dropjob zijn enthousiast, weten waar ze het over hebben en doen wat ze beloven. Leggen de zaken goed uit, vertellen wat ze doen en waarom en het resultaat is er naar. Kortom, ik kan ze aanbevelen.

Manon Vonk Eigenaar Vonkfactor13

DropJob is TOP!!!! Enthousiaste mannen die heel vriendelijk, behulpzaam en creatief te werk gaan. Zeker voor iemand als ik, die niet thuis is in de wereld van websites en logo's. Ik ben heel tevreden.

A.F Knol Bedrijfseigenaar

Prima webshop opgeleverd door Dropjob. Klein enthousiast team dat goed met je meedenkt. Snelle reacties en resultaten. Wij zijn dan ook erg tevreden met het resultaat dat ook wat betreft uitstraling erg goed aansluit bij ons bedrijf.

Kees van Breda Bedrijfseigenaar

Wil jij ook een website zonder gedoe?

Zelf foto's en tekst veranderen

Gratis service en onderhoud

Veel gestelde vragen

Ik kom niet uit Leiden, kunnen jullie ook iets voor mij betekenen?

Uiteraard kan dat! Wij nodigen je graag uit in ons kantoor om samen te kijken naar de juiste oplossing. Een andere optie is om elkaar te ontmoeten bij de “online” koffie. Hierin zullen wij een zoom meeting houden om zo alle eisen en wensen te bespreken.

Wil je meer weten over wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie

Maken jullie ook custom websites?

Ja, als u ervoor kiest om een custom made website te laten ontwikkelen ga je een bijzonder traject in. We beginnen met het kijken wat de waardes zijn van jouw bedrijf en hoe jij wil dat het bedrijf naar voren gaat komen. Hierna zullen we de homepagina ontwerpen in Adobe XD. Na het finetunen en jouw akkoord zullen we pas beginnen om de website daadwerkelijk te gaan bouwen.

Kan ik zelf aanpassingen doen aan de website?

Jazker! Ten eerste worden onze websites ontwikkeld in WordPress. Dit is een heel gebruiksvriendelijk CMS (Content management system) waarin jij gemakkelijk zelf teksten en foto’s kan aanpassen. Ook zorgen we ervoor dat we na oplevering van de website een filmpje maken waarin wij uitleggen hoe jij dit zelf kan doen.

arrow down

Website laten maken Leiden? Vraag een offerte aan

Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Neem contact met ons op, om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Dropjob is een jong, innovatief en creatief internetbureau. Ons motto ‘Met alleen een mooie website komt u er niet’ staat in al onze websites centraal.